Ontdek Maaseik

" The true delight is in the finding out rather than in the knowing."

~ Isaac Asimov

De Musea Maaseik zelf omvatten drie prachtige schatkamers: de Oude Apotheek, het Regionaal Archeologisch Museum en de Schatkamer van de Sint-Catharinakerk.

Het Regionaal Archeologisch Museum (RAM) laat je op een creatieve manier de geschiedenis van het Maasland en de regio rond de Bosbeekvallei ervaren en beleven aan de hand van een grote variatie aan archeologische vondsten.

Aansluitend bij het RAM vind je de Oude Apotheek, de oudste privé-apotheek van België. De apotheek werd in al haar glorie gerestaureerd naar haar 18de–eeuwse staat en omgevormd tot een museum. 

In de Sint-Catharinakerk kan je afdalen naar de schatkamer, waar tal van Vlaamse Topstukken worden bewaard.

Inhoud arrangement 

overnachting in een deluxe kamer

Ruime (25m²) kamer met alle comfort die U zich maar wensen.

Toegangskaart Musea Maaseik

Toegangskaart tot alle Musea in Maaseik.

Ontbijt

Een heerlijk ontbijt, liefdevol bereid en warm geserveerd.

3 gangen diner

Culinair genieten in ons restaurant.

Gratis parking

Een parkeerkaartje voor de ondergrondse parking P3 Kloosterbempden:

Geldig gedurende uw gehele verblijf.

Covid 19 maatregelen

Annuleren

– Annuleren is kosteloos tot 10.00 uur op de dag van aankomst.

Culinair

–  Ontbijten gebeurd in de brasserie of op ons terras. Momenteel werken wij niet met buffetten maar wordt het ontbijt besteld en aan tafel geserveerd.

Hotelhygiëne

–  Er staan verschillende desinfectie-punten opgesteld in het hotel. Alle individuen die het hotel betreden dienen zich hier met regelmaat te ontsmetten.
– Er geld een mondmaskerplicht in alle ruimtes behalve uw eigen kamer indien U zich in deze kamer bevindt met u gezinsleden die tot uw bubbel behoren.
–  Alle individuen die het hotel betreden worden geacht 1,5 m afstand te houden van elke persoon die niet tot zijn/haar bubbel behoort.

Kamerhygiëne

 Onze personeelsleden zullen uw kamer niet betreden tenzij:
– ze uw maaltijd, ontbijt en/of drank te komen brengen.
– ze uw kamer komen poetsen.
Tijdens dit bezoek zullen onze medewerkers altijd de 1,5 m afstand behouden en een mondmasker dragen. Dit bezoek zal ook telkens zo kort mogelijk gehouden worden.
Indien U wenst dat uw kamer tijdens uw verblijf niet betreden wordt door de dames van onze housekeeping, vragen wij dit aan te geven bij het inchecken.

Bij de in- en uitgangen van het hotel afficheren wij deze informatie duidelijk en ondubbelzinnig zodat alle individuen die het hotel betreden op de hoogte zijn van de geldende maatregelen. Alle individuen die zich niet aan deze regels houden worden onverbiddelijk uit het hotel gezet.