Vespa Arrangement

" Leave the road, take the trails. "

~ ...

Ontdek  het Maasland met een mooie authentieke vespa en proef van de heerlijke Limburgse rust. Maak een mooie rit langs de uitgestrekte Maas en de oevers van idyllische meren en tuinen van authentieke kastelen.

Vespa Maaseik bied diverse routes aan die je met behulp van de GPS eenvoudig kan volgen zonder te verdwalen. Nog voor je vertrekt weet je de geschatte rijdtijd en vooral hoeveel tijd je tussendoor hebt om ook naast het Vespa rijden te genieten van de onvergetelijke uitzichten, gezellige terrasjes en nog veel meer.

Inhoud arrangement 

overnachting in een deluxe kamer

Ruime (25m²) kamer met alle comfort die U zich maar wensen.

één vespa voor 2 personen (4 uurtjes)

1 namiddagrit van 14 uur tot 18 uur op de dag van uitcheck.

Een extra vespa =  € 55,00 (mits reservering).

Ontbijt

Een heerlijk ontbijt, liefdevol bereid en warm geserveerd.

3 gangen diner

Culinair genieten in ons restaurant.

Gratis parking

Een parkeerkaartje voor de ondergrondse parking P3 Kloosterbempden:

Geldig gedurende uw gehele verblijf.

Covid 19 maatregelen

Annuleren

– Annuleren is kosteloos tot 10.00 uur op de dag van aankomst.

Culinair

–  Ontbijten gebeurd in de brasserie of op ons terras. Momenteel werken wij niet met buffetten maar wordt het ontbijt besteld en aan tafel geserveerd.

Hotelhygiëne

–  Er staan verschillende desinfectie-punten opgesteld in het hotel. Alle individuen die het hotel betreden dienen zich hier met regelmaat te ontsmetten.
– Er geld een mondmaskerplicht in alle ruimtes behalve uw eigen kamer indien U zich in deze kamer bevindt met u gezinsleden die tot uw bubbel behoren.
–  Alle individuen die het hotel betreden worden geacht 1,5 m afstand te houden van elke persoon die niet tot zijn/haar bubbel behoort.

Kamerhygiëne

 Onze personeelsleden zullen uw kamer niet betreden tenzij:
– ze uw maaltijd, ontbijt en/of drank te komen brengen.
– ze uw kamer komen poetsen.
Tijdens dit bezoek zullen onze medewerkers altijd de 1,5 m afstand behouden en een mondmasker dragen. Dit bezoek zal ook telkens zo kort mogelijk gehouden worden.
Indien U wenst dat uw kamer tijdens uw verblijf niet betreden wordt door de dames van onze housekeeping, vragen wij dit aan te geven bij het inchecken.

Bij de in- en uitgangen van het hotel afficheren wij deze informatie duidelijk en ondubbelzinnig zodat alle individuen die het hotel betreden op de hoogte zijn van de geldende maatregelen. Alle individuen die zich niet aan deze regels houden worden onverbiddelijk uit het hotel gezet.