Restaurant Orangerie

&

Restaurant De Orangerie is gelegen  in het stijlvolle Hotel Van Eyck, pal in het centrum van het mooie, historische Maaseik.

Ontdek onze culinaire Franse keuken met tal van streekgebonden gerechten,  zowel à la carte als in verrassendemenu’s.

Vervolledig uw diner met lokale topproducten zoals een heerlijk streekbiertje uit Geistingen of een tongstrelend flesje wijn uit Aldeneik.

Kortom, kom culinair genieten in het hartje van Maaseik.

&

Openingsuren
Maandag 18:00 - 23:00
Dinsdag 18:00 - 23:00
Woensdag 18:00 - 23:00
Donderdag 18:00 - 23:00
Vrijdag 18:00 - 23:00
Zaterdag 18:00 - 23:00
Zondag 18:00 - 23:00

Covid 19 maatregelen

Annuleren

– Annuleren is kosteloos tot 10.00 uur op de dag van aankomst.

Culinair

–  Dineren gebeurd op de kamer, na telefonisch uw bestelling te plaatsen bij onze chef.
–  Ontbijten gebeurt op de kamer, na het invullen van uw bestelformulier.

Hotelhygiëne

–  Er staan verschillende desinfectie-punten opgesteld in het hotel. Alle individuen die het hotel betreden dienen zich hier met regelmaat te ontsmetten.
– Er geld een mondmaskerplicht in alle ruimtes behalve uw eigen kamer indien U zich in deze kamer bevindt met u gezinsleden die tot uw bubbel behoren.
–  Alle individuen die het hotel betreden worden geacht 1,5 m afstand te houden van elke persoon die niet tot zijn/haar bubbel behoort.

Kamerhygiëne

 Onze personeelsleden zullen uw kamer niet betreden tenzij:
– ze uw maaltijd, ontbijt en/of drank te komen brengen.
– ze uw kamer komen poetsen.
Tijdens dit bezoek zullen onze medewerkers altijd de 1,5 m afstand behouden en een mondmasker dragen. Dit bezoek zal ook telkens zo kort mogelijk gehouden worden.
Indien U wenst dat uw kamer tijdens uw verblijf niet betreden wordt door de dames van onze housekeeping, vragen wij dit aan te geven bij het inchecken.

Bij de in- en uitgangen van het hotel afficheren wij deze informatie duidelijk en ondubbelzinnig zodat alle individuen die het hotel betreden op de hoogte zijn van de geldende maatregelen. Alle individuen die zich niet aan deze regels houden worden onverbiddelijk uit het hotel gezet.