In de omgeving

Op wandelafstand
In Maaseik
Shoppen in De Bosstraat
Het mooiste marktplein van België
De oudste privéapotheek van België
John Selbach Museum
Het Regionaal Archeologisch Museum
Schatkamer van Sint-Catharina
Jachthaven 'Heerenlaak'
Wijndomein 'Aldeneyck'
Vespa Maaseik
Te voet of met de fiets

Rivierpark Maasvallei

De Maas is een indrukwekkende regenrivier en vormt 40 km lang de Belgisch Nederlandse grens van Maastricht tot Kessenich.

Het RivierPark heeft een gevarieerd landschap met een wirwar van oude rivierarmen, oeverwallen, stroomgeulen, grindbanken … met aansluitend enkele goed omlijnde woonkernen.

Het is een gebied met een eigen gezicht en met enkele monumentale historische plaatsen. Kom en beleef het RivierPark met al je zintuigen.

Het drielandenpunt

Er is een plek in Limburg waar u binnen korte tijd van België
naar Duitsland fietst.  Via deze fietsroute van 55 kilometer kun je op één dag van Nederland, naar Duitsland en België fietsen.

 Het bekende fietsknooppuntennetwerk maakt het fietsen tot een waar genoegen. Tijdens je tocht kun je genieten van het bijzondere landschap, de rijke historie en Limburgse lekkernijen.

Fietsen door de heide

Binnenkort mogen we een nieuwe unieke fietsbeleving verwelkomen. In de Mechelse heide komt namelijk een gloednieuw fietspad ‘Fietsen door de Heide’ in het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit landmark maakt deel uit van een totale metamorfose van het fietstraject tussen knooppunt 550 en 551.

Bovenop de fietsbrug zal je een breed zicht hebben op het Nationaal Park Hoge Kempen. In de verte grazen paarden en hebben veel diersoorten hun natuurlijke habitat. Vanop de ‘fietssteiger’ ervaren fietsers een unieke beleving van dat buitengewone stukje natuur.

Fietsen langs de molens

Tijdens een actieve fietstocht door het Grenspark ervaar je dat deze molens méér zijn dan een decoratief plekje in het groen of een verfraaiing van het dorpsgezicht.

De molens ademen de ziel van hun omgeving, ze hebben eeuwen lang verhalen gevangen. Het zijn industriële monumenten die geschiedenis en anekdotes vertellen uit een recent en ver verleden. Het fietsen wordt tijdloos door de verhalen die onze molens prijsgeven. Luister dan ook goed naar de verhalen die onze molenaars of molengidsen u vertellen.

Met de auto
Dilsen (10 minuten)
Wandelgebied 'Negenoord"
Natuurgebied 'Bichterweerd'
Wandelgebied 'De Broeken"
Met de auto
Maasmechelen (15 minuten)
Shoppen in Maasmechelen Village
Elaisa Energetic Wellness
Natuurpark Terhills
Met de auto
Genk / Bokrijk (30 minuten)
Fietsen door de Bomen
C-Mine
Fietsen door het water

Covid 19 maatregelen

Annuleren

– Annuleren is kosteloos tot 10.00 uur op de dag van aankomst.

Culinair

–  Ontbijten gebeurd in de brasserie of op ons terras. Momenteel werken wij niet met buffetten maar wordt het ontbijt besteld en aan tafel geserveerd.

Hotelhygiëne

–  Er staan verschillende desinfectie-punten opgesteld in het hotel. Alle individuen die het hotel betreden dienen zich hier met regelmaat te ontsmetten.
– Er geld een mondmaskerplicht in alle ruimtes behalve uw eigen kamer indien U zich in deze kamer bevindt met u gezinsleden die tot uw bubbel behoren.
–  Alle individuen die het hotel betreden worden geacht 1,5 m afstand te houden van elke persoon die niet tot zijn/haar bubbel behoort.

Kamerhygiëne

 Onze personeelsleden zullen uw kamer niet betreden tenzij:
– ze uw maaltijd, ontbijt en/of drank te komen brengen.
– ze uw kamer komen poetsen.
Tijdens dit bezoek zullen onze medewerkers altijd de 1,5 m afstand behouden en een mondmasker dragen. Dit bezoek zal ook telkens zo kort mogelijk gehouden worden.
Indien U wenst dat uw kamer tijdens uw verblijf niet betreden wordt door de dames van onze housekeeping, vragen wij dit aan te geven bij het inchecken.

Bij de in- en uitgangen van het hotel afficheren wij deze informatie duidelijk en ondubbelzinnig zodat alle individuen die het hotel betreden op de hoogte zijn van de geldende maatregelen. Alle individuen die zich niet aan deze regels houden worden onverbiddelijk uit het hotel gezet.